Vanatoare de miresme!

Desire me - Escada

Trebuie sa va povestesc cum am plecat intr-o zi de la birou cu gandul sa dau o raita prin Sephora.

Nu aveam neaparat intentia de a cumpara vroiam sa vad ce mai e nou si sa le testez nestingherit.

Cel mai mult imi place magazinul de pe Magheru pentru simplul fapt ca ai loc sa te misti si sa te uiti linistita spre deosebire de toate mallurile unde este practic un taram al triburilor migratoare! Dar sa nu bat campii, va voi spune cum m-a cucerit pur si simplu parfumul asta ! :)

De obicei incep sa ma uit la cosmetice pentru ca la inceput am rabdare mai multa sa le compar si sa le testez si de abia ulterior ma uit si la parfumuri. Am un fel de ritual daca stau bine sa ma gandesc, filez intai ce a mai aparut nou si dupa aceea miros vechile mele pasiuni

Octombrie aduce de obicei parfumuri intense si dulci, cred ca sezonul rece in general face ca toate parfumurile sa se sedimenteze in esente foarte tari. Parfumul acesta nou si chiar interesant de la Escada mi-a placut din prima, in mod surprinzator. L-am cumparat pe loc, desi de obicei dorm pe idee, plec cu un betigas din ala de hartie si il tot miros cateva zile pana sa ma hotarasc. Chiar daca sunt mare fan Lolita Lempicka si Guerlain si nu m-as fi vazut cumparand neaparat Escada, l-am mirosit si a fost instant click :)) Este foarte dulce si persistent, are o compozitie super seducatoare.

“In sticluta aurie si sclipitoare vei gasi o esenta puternic captivanta inspirata de dorinta incontrolabila pe care o femeie o poate provoca unui barbat cu o singura privire.” escada-fragrances.com

Intr-adevar, parfumul te seduce cu o compozitie misterioasa de citrice dulci pe o baza de elemente delicioase precum tiramisu, cafea, sau ciocolata amaruie care contribuie la permanenta mirosului pe piele pentru mult timp. Adevarul e ca tine foarte mult, chiar si cu doua pulverizari si o noapte de club si fum si tot miroase foarte puternic pana a doua zi.

Voi ati cumparat vreodata pe loc un parfum fara sa faceti un pic de cercetare inainte?

What do you think?