The one and only: Rochia Aurie!

Rochia Aurie - Balmain - 2010 - 2011

Balmain

Nu cred ca exista foarte multe rochii sau tinute care sa imi pastreze privirea lipita de coperta revistelor.
 Trecand de renumele brandurilor pe care le recunosc in sedinte foto si pictoriale, consider ca imaginea care este aleasa sa reprezinte coperta unei reviste trebuie sa fie in primul rand megnetica. Sa aiba acel “quelque chose” care te opreste in loc, care te face sa spui: Buna ziua, vreau sa cumpar revista X!

Sezonul acesta este sezonul sclipirii, decembrie este etern luna glamour, luna Revelionului, a petrecerilor si a cocktail party-urilor.

Avem nevoie de acea rochie, care sa intoarca priviri, fix ca si acele coperte cu rochii aurii. Dar sa va spun care este povestea acestei superbe rochii Balmain.

Se pare ca o multime de reviste au facut din aceasta rochie favorita sezonului de toamna si iarna 2010 si au ales-o sa le reprezinte cu glorie copertele.

Incepand cu Vogue Germania in august, Vogue India in octombrie sau Vogue Spania acum in noiembrie, rochia Balmain straluceste mai frumoasa ca niciodata. Chiar si revista 10 sau Harper’s Bazaar din Decembrie au ales se se mandreasca cu rochia Balmain.

Coperta Harpers Bazaar  Nov - 2010

Cred ca toate acestea tranforma brusc rochia intro piesa must-havenu-i asa?

Coperta Vogue Rochie Aurie Balmain 2010

What do you think?