< >
Cathias Edeline - Model - Oana Catinas
Details
Cathias Edeline - Model - Oana Catinas
Details
Cathias Edeline - Model - Oana Catinas
Cathias Edeline - Model - Oana Catinas
Pantofi Cathias Edeline - Colectia Fedot 2012
Details
Botine cu tinte Cathias Edeline
Botine Cathias Edeline
Adelina Catinas si Oana Catinas
Details
Cathias Edeline - Model - Oana Catinas Cathias Edeline - Model - Oana Catinas Cathias Edeline - Model - Oana Catinas Cathias Edeline - Model - Oana Catinas Pantofi Cathias Edeline - Colectia Fedot 2012 Botine cu tinte Cathias Edeline Botine Cathias Edeline Adelina Catinas si Oana Catinas

SHOE EXTRAVAGANZA Cathias Edeline

Cathias Edeline - Model - Oana Catinas

De fiecare data cand descopar ceva de imbracat sau niste pantofi care imi plac, fie ca sunt intr-o poza sau purtati de cineva, capat o frenezie si un entuziasm aparte! Incerc sa identific apoi prin pattern-uri si asocieri cine este brandul sau persoana care si-au pus amprenta pe acea piesa vestimentara sau pereche de incaltaminte. Cine este “fauritorul”?Cathias Edeline - Model - Oana Catinas

Ultima mea surpriza de acest fel au fost creatiile Adelinei Catinas…

Cu tocuri suficient de inalte cat sa-mi atraga atentia si cromatica suficient de interesanta cat sa-mi fac deja scenarii cu ce i-as purta, pantofii creati sub numele Cathias Edeline, mi-au dat peste cap toate stereotipurile pe care le aveam despre pantofii la comanda. Depasesc cu usurinta nivelul de calitate cu care suntem obisnuiti pe site-urile in care iti poti customiza propria pereche de pantofi, si asta pentru ca sunt creati cu know-how pentru forma si design, pasiune pentru arta si o doza insemnata de shoe love.

Adelina Catinas si Oana Catinas

Adelina Catinas si Oana Catinas

Pana la urma de la asta incepe totul: ce iti place cu adevarat si ce crezi ca poti face la nivel profesionist. Sedinta foto pentru prezentarea colectiei mi-a dezvaluit persoana, sau persoanele din spatele brandului Cathias Edeline.

Adeline (21) este din Cluj-Napoca si s-a mutat in Bucuresti pentru a studia pictura la Universitatea Nationala de Arte. Ar fi fost cu siguranta un nume cu renume in arta sau design ambiental, insa ea a ales sa fie designer in domeniul cel mai sexy: accesoriile! Ajutata si de Oana (17) sora mai mica – mana dreapta si modelul pentru colectia Fedot, se pare ca brandul Cathias Edeline are ingredientele potrivite pentru a reusi in domeniul accesoriilor.

Pantofi Cathias Edeline - Colectia Fedot 2012

Pantofi Cathias Edeline - Colectia Fedot 2012

Totul este inca proaspat, mai precis de prin decembrie 2011 cand Adeline lucra intens la ceea ce s-a numit ulterior colectia Fedot. Au rezultat cateva modele de pantofi cu tocuri stratosferice si care iti genereaza instant senzatia de must-have. Cumva acesti pantofi te fac sa te simti puternica, dar in acelasi timp sunt foarte feminini. Platformele chic sunt invelite in piele extrem de fina adusa din Italia, iar designul este marcat pe alocuri de insertii metalice. Nuantele – de la culori neutre la negru si metale, si texturile diferite – pielea mixata cu pielea intoarsa sau cu imprimeu exotic, par a fi elementul diferentiator, signature-ul Cathias Edeline.

Modernismul formelor este asigurat de linia ondulata a pantofilor si de calapodul confortabil.

In colectia Fedot exista si doua modele de botine, unele rock si unele cu talpa ortopedica. Ceea ce mi-a placut la ele este lookul edgy dat de modul in care Adeline le-a accesorizat cu tinte si fermoare.

Un mix intre functional si decorativ, fermoarele traverseaza inovativ pielea fie in partea din fata, sau in spate inclusiv pe inaltimea tocului.

Chiar si tintele sunt deosebite, acest model piramidal fiind un element care imi aminteste de accesoriile marilor designeri precum Alexander Wang sau Valentino.  Am aflat ulterior ca si acestea sunt importate din Italia.

Botine cu tinte Cathias Edeline

Botine Cathias Edeline

Pantofii si botinele sunt disponibile pe comanda fie direct sau prin intermediul Galeriei Designerilor romani in magazinul Cocor. In ceea ce priveste preturile, acestea sunt in jurul a 400 RON, botinele sunt putin mai scumpe dar faptul ca sunt piele atat exterior, cat si interior e priceless! In ceea ce ne priveste, sustinem cu ardoare succesul designerilor romani, am pus pe wishlist o pereche de botine si asteptam cu entuziasm noul model de pantofi Cathias Edeline.

What do you think?