Paris – Iubim Suprapunerile!

Este ultima faza a iernii si deja nerabdarea a ajuns deja la cote inalte! Peste tot zarim numai poze despre noile colectii si anunturi cu cele mai hot tendinte pentru primavara, dantele si rochite de voal. Pe strada insa, lumea este inca impaturita si incearca sa adopte in avans deliciile noului sezon folosind suprapuneri de mai multe haine subtiri in locul unor piese singulare mai groase.

Gasiti mai jos colaje din Paris fotografiate de Dominique Maitre si Mr. Newton.Tinute Paris Iarna 2011

Tinute Paris Iarna 2011

Geci in loc de paltoane mai groase. Colanti in loc de ciorapi. Balerini in loc de cizme sau ghetute. Dar imi place, rezulta niste combinatii destul de inspirationale. “Peticirea” se realizeaza fie cu jachete military sau cel mai frecvent cu geci de piele asorate cu cardiganuri mai lungi si blugi skinny sau fuste scurte.

Tinute Paris Iarna 2011

Fularele supradimensionate sunt invartite de cateva ori in jurul gatului si asa parca se mai adauga un rand de suprapuneri. Pot sa spun acelasi lucru si despre jampiere si manusi.
Tinute Paris Iarna 2011Tinute Paris Iarna 2011

In general, sunt de parere ca less is more, dar in unele circumstante si accesoriile isi au rostul lor, in special pe ultima suta de metri din iarna…

What do you think?