< >
Details
Details
Details
Details

My week with Marilyn – MONROE cine altcineva?

Michelle Williams  My Week With Marilyn

Vinerea acesta se incheie cu ultima editie din Vogue US si un talk show american. Nimic iesit din comun, surprinzatorul se arata in momentul in care ochii mei se opresc pe editorialul care omagiaza filmul in care actrita Michelle Williams o interpreteaza pe vedeta legendara, iar urechile mele aud cam acelasi lucru: actrita este chiar invitata show-ului ELLEN in care vorbeste despre noul ei film! M-am gandit ca e un semn si am investigat putin lucrurile.

Curios e ca intotdeauna mi s-a parut o copilita, eram poate inca obisnuita sa o cunosc ca si Jen din Dawson’s Creek. Imi dau seama acum ca au trecut mai bine de 10 ani de atunci si ca prezentul o invatiseaza pe Ms Williams ca o frumusete cuminte si platinata care a dat poate prestatia vietii in ultimul film care prezinta un fragment din viata controversatei Marilyn Monroe.  Scenariul se roteste in jurul insemnarilor lui Colin Clark care a fost un asistent personal al vedetei pe parcursul sederii ei la Londra.

Michelle povesteste cum a invatat zi si noapte si a studiat intens pentru acest rol, cum a memorat filmele, inregistrarile si biografiile vedetei. Dupa 6 luni, a reusit sa se metamofozeze in diva voluptoasa si sa transpuna atat de bine look-ul anilor 50.

Trailerul filmului este interesant, dar toate trailerele sunt facute asa.  Astept acum filmul si la noi!

What do you think?