Max Factor – Iluzia Fondului De TEN

Fond de ten - Max Factor Miracle Touch - Liquid Illusion

Pentru ca frumusetea sta in detalii si detaliile in machiaj am vrut sa impart cu voi noua mea achizitie. Miracle Touch – Liquid Illusion, un fond de ten de la MaxFactor.

Am ajuns sa-l descopar la sugestia unei reviste, fix in momentul in care unul din fondurile mele de ten se terminase.  Probabil ca si voi folositi alternativ mai multe fonduri de ten, in functie de ce aveti nevoie la momentul respectiv, deci intelegeti perspectiva mea.

M-am gandit sa incerc ideea asta de fond de ten compact pentru ca pana acum nu am apucat, desi am mers pe liquid sau air, nu am folosit niciodata unul compact tip foam. Cert este ca am ramas chiar surprinsa :) Este chiar apetisant, formula lui Miracle Touch este pufoasa si foarte fina si desi arata ca o crema in cutie, pe fata se transforma foarte mult, pare aproape ca o pudra lucioasa pe care nici nu o simti. Vine la pachet cu un fel de burete dar am observat ca merge aplicat la fel de bine si cu mana pentru ca se uniformizeaza foarte bine.

Nu este disponibil decat pe cateva nuante pentru ca presupun ca este adaptabil si cuprinde mai multe tonuri pe o singura culoare (eu am BLUSHING BEIGE 55 si este ceva mediu-deschis) Nu stiu exact daca e un chiar dezavantaj sau nu, astept mai multe pareri de la voi!

Ce imi place este ca e impoibil sa aplici mai mult pentru ca nu are rost, arata foarte natural si este usor pe piele, insa un dezavantaj este ca are doar 11.5 grame spre deosebire de aprox. 30 ml un fond de ten obisnuit. Sper ca nu de asta i-au spus “illusion” ! :))) Pretul e rezonabil, comparativ cu celelalte produse de acelasi tip de pe piata (50 Ron) si referitor la acoperire si rezistenta pe parcursul aplicarii nu pot da decat o nota maxima!

Desi vorbesc din propria experienta a unui ten normal, nu simt ca trebuie sa aplic neaprat o crema hidratanta inainte sa-l folosesc, insa am observat ca fata mea ramane mata pe parcursul zilei deci presupun ca acest produs ar putea matifia excesiv tenul uscat.

Asa ca avantajele sunt : 1. acoperire 2. rezistenta 3. textura 4. pret

Dezavantaje : 1. cantitate 2. paleta de culori restransa 3. daca ai tenul uscat s-ar putea sa fie nevoie de hidratare

Rezultat:

We Recommend

What do you think?