Make-up de sezon – Accent pe trasaturi dermatograf, tus, creion de ochi, gene false pentru 2012

Makeup - Beauty 2012

Inspiratia in ceea ce priveste frumusetea si imaginea trebuie sa fie un mix perfect intre forma si fond, intre produs si trasaturi.

CE E NOU ? Primavara – Vara 2012

Machiajul pentru sezonul de vara 2012 se axeaza pe buze in culori pertinente, smokey-eye lucios, tusuri si dermatograf si nu in ultimul rand, ten pudrat de inspiratie vintage. Nuantele de farduri pale si pastel, cu care ne machiam in copilarie devin acum un element ultra-sexy, mai ales asortate la tenul de portelan si tusurile trasate avangardist.Fard de pleoape pastel - 2012 - Rujuri / Make-up / Beauty

Valentino - Primavara / Vara 2012

Valentino - Primavara / Vara 2012

Creionul de ochi este accentul minimalist care ofera instant un aspect grafic privirii. Acum cativa ani era nelipsit din orice machiaj de seara sau chiar de zi, dar ulterior tusul a devenit mai cool si mai sexy. Anul acesta insa, dermatograful este iar in expansiune si recunoastem ca suntem tentate sa-l experimentam si cu creioane sau eye-linere de diferite culori.

Ochi accentuati cu dermatograf - Makeup 2012

Tenul pudrat devine nelipsit din ritualul de machiaj pentru sezonul acesta. Ne plac pudrele compacte si pensulele kabuki, aplica cu incredere!Ten pudrat - Beauty 2012

Nici genele nu sunt ignorate in acest sezon de beauty. Mesajul care razbate de pe podiumuri este “LA MAXIM”! Acest lucru nu este de mirare pentru ca volumul, desimea si conturul ochilor sunt pe lista noastra dintotdeauna. Noutatea este ca anul acesta genele false sunt mai prezente ca niciodata. Ultima colaborare de efect este intre Sephora si Pantone pentru culoarea anului, coralul Tangerine Tango.

Gene accentuate - 2012 - Rujuri / Make-up / Beauty

Sephora + Pantone

Sephora + Pantone

Pe buzele tuturor anul acesta nu sunt doar cele mai noi carti de fashion, ci si rujurile in culori tari. Le iubim mixate cu ochelari de soare chic pentru zile de weekend si dupa-amieze insorite! :)

Culori buze - 2012 - Rujuri / Make-up / Beauty

Acum stii totul. Iesi si cucereste.

Sursa poze: Harper’s Bazaar, Elle.com
What do you think?