Haine de seara by Rebecca Minkoff

Rebecca Minkoff - Toamna 2010 - 2011

Nu suntem la curent cu toate creatiile semnate Rebecca Minkoff dar am descoperit aceste tinute in avanpremiera pentru sezonul rece 2010-2011 si chiar putem spune ca ne-au incantat. Colectia a fost prezentata la inaugurarea noului showroom din NY al designerului si contine cateva modele si optiuni foarte dragute pentru seara, poate chiar si pentru club sau alte ocazii speciale.

Majoritatea pieselor de imbracaminte sustin ideea de “metalic” si sunt fie brodate cu strasuri si cristale sau au la baza tesaturilor, fire irizate – argintii sau aurii. Tinutele sunt destul de relaxate si lejere, nimic prea sofisticat, dar cu siguranta sufiecient de extravagant.

Rebecca Minkoff - Rochii de club

Rebecca Minkoff - Haine de seara

Singura imagine cu care nu reusim sa empatizam este cea din stanga. Desi bluza cu fermoare este ok si se poate integra usor in stilul acesta chic-relaxat, pantalonii “capri” sau 3/4 sunt poate usor iesiti din randuri. Voi ce parere aveti?

Rebecca Minkoff - Rochia de seara rosieRebecca Minkoff - Haine de ocazie - LBD si pantalogi scurti argintiiRebecca Minkoff - Tinute de seara - Geaca rock

Sursa poze : wwd

What do you think?