< >
Ritualul de recuperare Bambi Northwood-Blyth by Stephen Ward pentru Russh
Eroine in Recuperare Bambi Northwood-Blyth by Stephen Ward pentru Russh
Ten de Portelan - Tendinte machiaj 2012
Ritualul de recuperare Bambi Northwood-Blyth by Stephen Ward pentru Russh
Bambi Northwood - Revista Russh #43
Ritualul de recuperare Bambi Northwood-Blyth by Stephen Ward pentru Russh Eroine in Recuperare Bambi Northwood-Blyth by Stephen Ward pentru Russh Ten de Portelan - Tendinte machiaj 2012 Ritualul de recuperare Bambi Northwood-Blyth by Stephen Ward pentru Russh Bambi Northwood - Revista Russh #43

Eroine in Recuperare

Chiar si cele mai democratice petrecarete au nevoie de un

 

Refresh.

Dupa o zi de pregatire si o noapte de sclipire…

adormi zambind si gandindu-te la cele mai frumoase momente ale serii. Petrecerea s-a terminat, dar vei simti inca, pentru cateva zile, efectele reverberante ale acesteia. The morning after va ingloba clinchetul de pahare sau rasetele zglobii si vei simti fericita durerea de la pantofii tai noi, privind inspre hainele care stau cuminti acum, aruncate pe fotolii.

Sunt convinsa ca Noul An te-a prins de mana cat timp erai inconjurata de persoane dragi dansand pe golden beats. Nici sampania nu a fost prea rea, chiar daca ai baut-o din pahare chic din plastic!

Era post – sarbatoare trebuie sa aduca o evolutie in modul in care vezi lucrurile. Tu stii care sunt rezolutiile tale, noi le avem pe ale noastre, insa la urma urmei, fiecare an care trece inseamna maturizare si reimaginarea universului in care traim. Perspectiva si atitudinea asigura alinierea prezentului la nevoile si asteptarile pe care le avem. Ceea ce 2012 asteapta nu este uniforma si tiparul in care trebuie sa incapi, ci acea piesa veritabila de care are nevoie tot angrenajul pentru a functiona perfect. Aceea esti chiar TU.

De aceea, avem nevoie de forte proaspete pentru a razbate in anul acesta. Propunem un ritual pentru a pune pe picioare cele mai visatoare fashioniste, pentru a da puteri noi prin esente miraculoase si pentru a privi lumea diferit si curajos, incepand de … ACUM.  

Pune accent pe un ten curat si luminos la inceput de an. Tine minte ca suntem in sezonul friguros si desi nu e la fel de frig ca in alti ani, trebuie totusi sa ne ingrijim parul, pielea si indeosebi tenul ca la carte. Asta inseamna multa hidratare si produse specifice. Pielea alba ca de portelan, nu mai este doar o trasatura a Renasterii si epocii elizabetane, ci poate fi o panza perfecta pentru un machiaj minimalist si vitaminizant. Cauta produse care sa fie cat mai fine si translucide pentru a evidentia intregul look detox si tine minte ca less is always more!Ten de Portelan - Tendinte machiaj 2012O baie cu esente de Lavanda iti va stimula simturile si creativitatea – L’Occitane / Uita de fondurile de ten mate si incearca Extra Virgin Minerals de la The Body Shop iar apoi completeaza look-ul cu Sephora Sculpting Disk pentru un chip de statueta / Aplica-le peste o crema hidratanta de la Clinique si un primer bun de la MAC / Trateaza-ti parul cu serul minune de la Sabon sau cu un unt de par ultra-hidratant de la The Body Shop.

Tot acum este momentul sa te pui la punct cu pasiunile si sa iti diversifici lista de preocupari pentru noul an cu noi placeri. Succes! :)

What do you think?