Chanel – GO sport!

All the other kids with the pumped up kicks. You’d better run, better run, outrun my gun!

Le place moda si se lauda ca le plac si activitatile sportive, dar cumva, lucrurile nu s-au legat prea bine pana cand brandurile de lux nu au reusit sa anticipeze aceste nevoi de imagine ale copiilor bogati.

Asa se face ca Chanel a creat o extensie de linie cu care patrunde pe piata de articole sportive. Se numesc bineinteles accesorii si brandul afirma ca sunt la fel de calitative si incitante ca si pantofii sau gentile.

Numai ca au bineinteles o alta utilitate, un fel the health – entertainment :) .

Accesoriile, care merg perfect ca si cadouri in upper east side, se grupeaza in categorii destul de sugestive, printre altele COUNTRY, OFF-PISTE, TENNIS, SURF sau URBAN. Ma gandesc ca vor aparea in decor in sedintele foto de la colectiile de resort sau iarna si vor completa cu succes deficitul brandului la nivelul de produse de lifestyle. In plus se pot promova si pe colectii: mingi de fotbal, rachete de tenis, role sau seturi de pescuit pentru primavara-vara, si accesoriile de ski si snowboard pentru toamna-iarna.

Fir intins! Mai multe poze gasiti pe site la Chanel aici.

Bicicleta Chanel
Chanel - Set de pescuit
Chanel SnowboardChanel - Minge de baschet
Role ChanelSchiuri Chanel
Chanel SnowboardChanel Racheta de tenisChanel SchiuriChanel-ochelari-ski-snowboardChanel SchiuriChanel - Placa de surfChanel - SchiuriChanel snowboardChanel-ochelari-ski-snowboardChanel - minge de rugbyChanel - barca pneumatica

What do you think?