ASOS MARKETPLACE Revolutia e-commerce

Asos Marketplace

Creat pe sistemul Boutiques.com, ASOS Marketplace este mai mult decat o platforma unde poti sa-ti creezi propriul tau “boutique”, unde sa salvezi hainele care iti plac sau sa te inspiri din boutique-urile altor formatori de opinie de moda.

“Marketplace inaugureaza o noua era in lumea de fashion unde toti putem deveni experti si stilul transcede dincolo de tendinte.” ASOS

Marketplace ofera un spatiu atat pentru creatori de haine sau vanzatori amatori dintr-o perspectiva complet diferita, mult mai personala, adaptata uneia dintre tendintele curente in moda: stilul de strada. Toate fotografiile hainelor si accesoriilor sunt realizate sub aceasta forma, cu “vanzatorul” care tine loc atat de model cat si de stilist.

In manifestul ASOS, misiunea Marketplace este descrisa prin faptul ca styling-ul personal contribuie decisiv la vanzarea unei haine si asa poti sa reinventezi piese pe care nu le mai porti si sa le vinzi mai departe altor pasionati de moda.

Abordarea este foarte interesanta pentru ca permite tuturor sa isi faca propria mini-afacere cu haine sau pur si simplu sa isi vanda articole din garderoba intr-un boutique personal.  La fel ca si la Boutiques.com, te poti abona si urmari un anumit boutique pentru a vedea daca s-au adaugat piese noi, sau pur si simplu pentru inspiratie.

ASOS Marketplace - Revolutia e-commerce

Rochie imprimeu floral 49 GBP, Rochie aplicatii trandafiri 50 GBP, Haina vintage din pene 750 GBP, Geanta aplicatie floare 45 GBP, Fusta model lanturi - 35 GBP, Rochie cu pene - 40 GBP

Sustin genul acesta de initiative, mi se pare ca Marketplace este foarte cool si te face sa vrei si tu sa fii acolo pe people’s runway sau cel putin sa iti listezi un produs la vanzare! Astept sa vad cum va evolua si sper sa vad asa ceva si la noi cat de curand, pentru ca pe okazii.ro nu sunt deloc inspirata.

  1. Pingback Friday, 9.12.2011
What do you think?