438 W. Broadway – New York

Musette Magazin - New York

Musette Magazin - New York

La adresa aceasta se afla noul magazin Musette! Brandul de incaltaminte si accesorii a reusit sa se extinda dincolo de ocean de luna trecuta. Nu am vazut inca vreun comunicat de presa, sau poate a fost si l-am ratat, insa am citit din mai multe surse externe povestea si sunt extrem de mandra!

Majoritatea review-urilor sunt pozitive, pantofii obtinand numeroase calificative “sexy sky-high platforms” “stunning boots” sau “comfy, yet chic flats”.

Chiar am vazut si eu noua colectie si sunt foarte impresionata. Desi destul de scumpe, produsele Musette sunt o optiune demna de a fi luata in considerare oricand esti in cautare de incaltaminte de calitate si pe trend. Preturile si modelele sunt comparabile cu Aldo, Nine West sau Il Passo, dar as accentua poate ca Mussette pune parca mai mult accent pe materialele folosite.

Preturile cu care Musette a debarcat in State sunt relativ mai mari decat la noi – dar presupun ca asta e normal dat fiind faptul ca se anexeaza diverse costuri si taxe.

La o privire printre rafturi mi se pare ca sunt cam aceleasi produse ca la noi: botine cu siret atat cu platforma cat si cu toc (250-280$), cizme cu platforma extinsa disponibile pe diverse culori si materiale, cu fermoare sau catarame (290-350$) sau diverse modele de ghetute si pantofi din piele de sarpe sau crocodil (260$). Musette - Toamna-Iarna-2010Musette - Toamna - Iarna 2010Musette - Toamna - Iarna 2010

Musette - Toamna - Iarna 2010Musette - Toamna - Iarna 2010 - Pantofi GriMusette - Toamna - Iarna 2010Musette - Toamna - Iarna 2010Musette - Toamna - Iarna 2010
Colectia Musette pentru toamna lui 2010 cuprinde si o serie de genti. Desi intr-un numar limitat comparativ cu pantofii, modelele de genti sunt si ele dragute. Si aici exista multiple variante din piele exotica sau piele intoarsa iar preturile oscileaza intre 136 si 390 de dolari.

Se pare ca Musette are planuri mari cu magazinul acesta si vrea sa il aprovizioneze de doua ori pe luna cu cele mai noi modele. De asemenea, ca orice brand care se respecta, Musette vrea sa dezvolte si un sistem de exclusivitati si editii limitate targetat pentru fashionistele din Soho.

Acum ca stiti despre ce este vorba, nu-mi mai ramane decat sa apreciez aceasta miscare pe piata americana mai ales in contextul ecnomic actual. Felicitari Musette!

 

What do you think?